Szakértő válaszol

Kérdése van e-közigazgatás vagy iratkezeléssel kapcsolatban? Írjon nekünk, és választ kaphat kérdéseire.

A beküldés regisztrációhoz kötött.

Előadói ív, érkeztetés és digitalizálás - 1.

A függő hatályú döntéseknek meg kell jelenniük a Hatósági statisztikában. Viszont a statisztikai rész, az előadói íven nem bővült tudomásom szerint a függő hatályú döntésekkel. (Tudomásom szerint a felfüggesztési okok is módosultak.) Az lenne a kérdésem, hogy ki és milyen szinten módosíthatja az előadói ív tartalmát?

A szakértőnk válasza:

Az előadói ív módosítását illetően az Önök által használt iratkezelő szoftvert fejlesztő céggel vegyék fel a kapcsolatot, valószínűleg ők tudnak segíteni abban, hogy kibővítsék az előadói ívet az Önök igénye szerint. Nem tudom, melyik tanúsított iratkezelő szoftvert használják, ezért ennél konkrétabbat ezzel kapcsolatban nem tudok Önnek mondani. Talán még arra érdemes odafigyelniük, hogy ne csak az előadói ívről beszéljenek, hanem azokról a felületekről is, ahol a hatósági statisztika előállításához szükséges adatokat megadhatják a felhasználók.

 

Bodó Attila Pál – Emberi Erőforrások Minisztériuma, főosztályvezető

Varga László – DMS One Zrt., szakmai igazgató

Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.