Segítünk, hogy profi iratkezelési szakember váljon önből!

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Soron következő oktatásaink

Hozzon sikeres iratkezelési döntéseket! Ön már jól ismeri a szervezeténél kialakult iratkezelési folyamatokat, mi pedig segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat a jogszabályok maximális betartásával!

Elektronikus ügyintézési szakértő

2022. szeptember 22 - 2022. szeptember 30
Ár: 189.000HUF

Az E-ügyintézési törvény hatályba lépése – bár nem érte váratlanul a szervezeteket – számos fejlesztést és kapcsolódó részletszabályozást megelőzött, melynek köszönhetően a megrendelők sincsenek maradéktalanul tisztában azzal a szolgáltatási környezettel, amelybe illeszkedve nyújthatnák a teljeskörű ügyintézési szolgáltatásaikat. A felnőttképzési nyilvántartásba vett, 2 x 2 napos képzés gyakorlatorientált jellegének köszönhetően a résztvevők a megszerzett tudással képessé válnak az üzleti elemzés, igazgatásszervezés, a rendszertervezés, szolgáltatás-bevezetés részévé tenni, adaptálni a SZEÜSZ-logikát, megtervezni a fejlesztési feladatokat és a megszerzett tudást továbbadni a munkatársak számára.

Miért minket válasszon?

Hiteles oktatók

Hiteles oktatók

Képzéseinken a szakma legjobbjaitól tanulhat! Olyan tudással vértezzük fel, amellyel garantáltan hatékonyabbá teheti intézménye iratkezelését. A reformok az Ön nevéhez kötődnek majd!
Jogszabálykövetés

Jogszabálykövetés

Iratkezelési tréningjeinken kizárólag a legfrissebb jogszabályokat oktatjuk. Első kézből értesülhet a szakmát érintő aktualitásokról, tervekről és terítékre kerülnek a legfrissebb iratkezelési trendek is!
Elmélet a gyakorlatban

Elmélet a gyakorlatban

Iratkezelési oktatásainkon nemcsak az elméletet magyarázzuk el, hanem tanácsadóink több évtizedes gyakorlati tapasztalatának esszenciáját adjuk át! Kipróbált technikák jönnek, hogy elkerülje a buktatókat!

Vélemények szemináriumi résztvevőktől

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Oktatóink és a szemináriumokon résztvevők is egyaránt fontosnak tartják az iratkezelési szakemberek folyamatos képzését. Nézze meg, miért érdemes oktatásainkon részt vennie!
Videók a képzésekről
Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2022 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline