Segítünk, hogy profi iratkezelési szakember váljon önből!

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Soron következő oktatásaink

Hozzon sikeres iratkezelési döntéseket! Ön már jól ismeri a szervezeténél kialakult iratkezelési folyamatokat, mi pedig segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat a jogszabályok maximális betartásával!

Elektronikus ügyintézési szakértő

2021. november 18 - 2021. november 26
Ár: 169.000HUF

Az E-ügyintézési törvény hatályba lépése – bár nem érte váratlanul a szervezeteket – számos fejlesztést és kapcsolódó részletszabályozást megelőzött, melynek köszönhetően a megrendelők sincsenek maradéktalanul tisztában azzal a szolgáltatási környezettel, amelybe illeszkedve nyújthatnák a teljeskörű ügyintézési szolgáltatásaikat. A felnőttnyilvántartásba vett, 2 x 2 napos képzés gyakorlatorientált jellegének köszönhetően a résztvevők a megszerzett tudással képessé válnak az üzleti elemzés, igazgatásszervezés, a rendszertervezés, szolgáltatás-bevezetés részévé tenni, adaptálni a SZEÜSZ-logikát, megtervezni a fejlesztési feladatokat és a megszerzett tudást továbbadni a munkatársak számára.

E-ügyintézés szeminárium közműszolgáltatóknak

2021. november 24 09:00 -17:00
Ár: 62.900HUF

Közműszolgáltatók igényeire, speciális iratkezelési folyamataira szabott képzés, mely az elektronikus ügyintézést, az annak való maximális megfelelést állítja középpontba. Nem egyértelmű, hogy az Ön intézménye e-ügyintézésre kötelezett szervezet-e? Nem tudja pontosan, hogy mely jogszabályoknak kell megfelelnie? Választ szeretne arra kapni, hogy milyen elvárásai vannak a felügyeleti szervnek a közműszolgáltatók felé? Szervezetfejlesztésre lenne szükség az optimális e-ügyintézési folyamatok kialakításáért, de eddig nem tudta, hogyan kezdjen neki a folyamatok átalakításának? Esettanulmányok, már bevált jó gyakorlatok mellett oktatóink többek között ezekre a kérdésekre is választ adnak. 

Miért minket válasszon?

Hiteles oktatók

Hiteles oktatók

Képzéseinken a szakma legjobbjaitól tanulhat! Olyan tudással vértezzük fel, amellyel garantáltan hatékonyabbá teheti intézménye iratkezelését. A reformok az Ön nevéhez kötődnek majd!
Jogszabálykövetés

Jogszabálykövetés

Iratkezelési tréningjeinken kizárólag a legfrissebb jogszabályokat oktatjuk. Első kézből értesülhet a szakmát érintő aktualitásokról, tervekről és terítékre kerülnek a legfrissebb iratkezelési trendek is!
Elmélet a gyakorlatban

Elmélet a gyakorlatban

Iratkezelési oktatásainkon nemcsak az elméletet magyarázzuk el, hanem tanácsadóink több évtizedes gyakorlati tapasztalatának esszenciáját adjuk át! Kipróbált technikák jönnek, hogy elkerülje a buktatókat!

Vélemények szemináriumi résztvevőktől

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Oktatóink és a szemináriumokon résztvevők is egyaránt fontosnak tartják az iratkezelési szakemberek folyamatos képzését. Nézze meg, miért érdemes oktatásainkon részt vennie!
Videók a képzésekről
Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2021 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline